Hodnocení obchodu

5,0 109 hodnocení
Přidat hodnocení
5
109x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
Avatar autora Jan Štúr | 9.12.2019
MUDr. Tomáš Holúbek je odborník na slovo vzatý. Díky jeho radám si udržuji vlasy krásné a svěží. Produkty jsou velmi kvalitní, dodání rychlé a bez problémů. Doporučuji!
JH Avatar autora Jaroslav Hule | 9.12.2019
J Avatar autora Jindrich | 9.12.2019
MB Avatar autora Michal Bargl | 7.12.2019
VS Avatar autora Vaclav Stepanek | 7.12.2019
Poradil, odeslal, vse ok.
JH Avatar autora Jaroslav Hejtman | 3.12.2019
Avatar autora Vlastislav Šindelář | 28.11.2019
Po dlouhé době jsem narazil na super e-shop a obchodníka který je ochotný a komunikuje. Za mě velká spokojenost!
TK Avatar autora Tomáš Kamenský | 28.11.2019
ST Avatar autora Sabina Taberý | 25.11.2019
MD Avatar autora Michal Debreceni | 19.11.2019
AV Avatar autora Anežka Vychodilová | 13.11.2019
KB Avatar autora Kateřina Bokrová | 12.11.2019
super
A Avatar autora Adam C. | 6.11.2019
Objednal jsem si na před-objednávku Bílou Velrybu. No panečku, okamžitě jakmile se naskladnila, obchod posílal. Balík došel hned druhý den, kvalita zabalení taky super a vhodná velikost krabice taky (až by jste se divili co mi občas obchody pošlou za almaru, kde je pár malých věcí). Vřele doporučuji i sortiment home-brew značek. Jsem rád že to někdo v ČR prodává :)
AJ Avatar autora Adam Jež | 6.11.2019
MP Avatar autora Marek Pospíšil | 31.10.2019
Pri opakovanem nakupu na tomto eshopu, mam pouze ty nejlepsi zkusenosti. Jak se siri sortimentu, pripapadnym poradenstvim tak s rychlosti vyrizeni objednavky. Vrele doporucuji!
AV Avatar autora Anežka Vychodilová | 23.10.2019
Skvělý e-shop! Ochotný provozovatel, který poradí s výběrem adekvátního produktu "na míru", podle Vašich představ :-) Doporučuji!
JS Avatar autora Jan Stebel | 22.10.2019
No comment, paráda na doporučení osobního barbera!
MZ Avatar autora Martin Zatloukal | 21.10.2019
Jak jinak než 5 hvezdiček! Zkouším pořád nové produkty na styling, díky za doporučení :). Samozřejmě rychle doručena objednávka zabalena od Zuzky ❤️
TT Avatar autora Tomy Trinh | 15.10.2019
Kupoval jsem gorillu a baleni je neorigináni, potisk nekvalitni. Oproti originalnim produktum vypada potisk mnohem lepe
MH Avatar autora MUDr. Tomáš Holúbek (Administrátor) 15.10.2019
Dobrý den, moc nerozumíme tomuto komentáři. Má Gorilla neoriginální a nekvalitní balení nebo prodáváme náhražky? Nicméně vás mohu ujistit, že všechny naše produkty jsou originální :) Hezký den, MUDr. Tomáš Holúbek, provozovatel
P Avatar autora Pavel | 8.10.2019

Stránka 1 z 6 , položek celkem: 109

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.