Osobní odběr v Olomouci

Úvodem
Konečně máme odběrové místo v Olomouci, které nespadá pod Zásilkovnu či jinou dopravní službu. Jedná se o barbershop, tedy pánské holičství. No je to spíše klub, aspoň tak si kluci z Fresh Cut Barbers říkají. Kluci mimo odběr vaší objednávky budou moc rádi, když zvážíte do budoucna jejich služby. Nabízejí kvalitní střih a úpravu vousů. Navíc v tomto mužském prostředí můžete rozebrat nějakou problematiku dnešního světa, postěžovat si na vaši drahou polovičku a obecně svobodně vyjádřit bez předsudků.

Kde holičství najdu?
Holičství se nachází v Olomouci na ulici Schweitzerova 798/99a v přízemí. Jedná se o červenou výškovou budovu, která je tak nějak nakřivo.

Jak bude probíhat odběr zboží?
Jednoduše se v holičství představíte, doložíte doklad totožnosti a podepíšete doklad o převzetí zboží. Nic neplatíte jelikož objednávku s tímto typem dopravy, tedy vlastního odběrového místa v Olomouci, musíte zaplatit bezhotovostně předem. Jak už je jen na vás. Variant je mnoho a máme snad všechny (kreditní karta, twisto, převod, bitcoin)

Kdy zboží bude připraveno k odběru?
Budeme se snažit dodávat produkty na odběrové místo co nejdříve, pokud možno tentýž den. Nesmíte si ovšem objednat v pozdějších hodinách. O všem Vás budeme kontaktovat emailem či SMS zprávou.


Logo-fresh-cut

OTEVÍRACÍ DOBA
Po-Pá: 10:00 - 12:00, 13:00 - 20:00
So-Ne: zavřeno

Upozorňujeme, že otevírací doba je orientační a doporučujeme chodit pro zásilky do 18:00! 




 

logo tomas holubek 2